Home

KLIMACALOR

De aarde warmt op. Het kantelmoment, waarop we de opwarming van de aarde niet meer kunnen tegenhouden, komt steeds korter. De fossiele brandstoffen worden schaarser, de energieprijzen stijgen en zullen blijven stijgen.
De wetgeving inzake energiezuiniger bouwen wordt steeds strenger, en leiden de bouwers ertoe om steeds duurzamer en energiezuiniger te gaan bouwen. Inzetten op hernieuwbare energie is de enige mogelijkheid.
Duurzamer en energiezuiniger bouwen staat niet gelijk aan het inboeten aan comfort, wel integendeel. In onze missie staat de klant centraal:

AIRCONDITIONING – WARMTEPOMPEN – VLOERVERWARMING

  • We bieden de beste oplossing op maat van uw project, rekening houdend met uw wensen en budget.
  • Wij adviseren u, zowel technisch (de verschillende systemen) als budgettair. (eventuele subsidie-aanvragen).
  • Wij gebruiken enkel producten, die in de loop der jaren hun degelijkheid en betrouwbaarheid hebben bewezen.
  • Bij ons is een afspraak een afspraak. Onze vrijblijvende offerte ontvangt u binnen de afgesproken termijn. De installatie gebeurt op het afgesproken tijdstip.

Beeindruckt von der Präzision dieser Handuhr. Die aufwendigen Details und die replik richard mille händler Handwerkskunst spiegeln das Qualitätsbewusstsein der Marke wider. Eine stilvolle und zuverlässige Uhr, die meine tägliche Kleidung ergänzt.

Wilt u kennismaken met de dagelijkse werking van een warmtepomp (zowel airco als vloerverwarmingen / sanitair warm water)?
Dat kan op afspraak in een aantal woningen van tevreden klanten.